Herhaalrecepten en e-consult via MijnGezondheid.net i.p.v. via onze website – Huisartsenpraktijk Helmond Centrum – Helmond
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Helmond Centrum
Julianalaan 2 5707HR
Helmond

Terug naar overzicht

Herhaalrecepten en e-consult via MijnGezondheid.net i.p.v. via onze website

Betreft:  Herhaalrecepten en e-consult via MijnGezondheid.net i.p.v. via onze website

 

Geachte heer, mevrouw,

In het verleden heeft u een account aangemaakt op onze website, waarmee u uw herhaalrecepten  bij ons bestelt. Indien u hier nog steeds gebruik van maakt dan is onderstaande informatie belangrijk voor u.

Vanaf 1 februari 2021 is het bestellen van herhaalrecepten via onze website helaas niet meer mogelijk, voortaan kunt u dit doen via uw gezondheidsportaal (MijnGezondheid.net). Uiteraard kunt u uw herhaalrecepten ook nog steeds telefonisch aan ons doorgeven. Wij nodigen u van harte uit om uw eigen gezondheidsportaal te openen. Hiermee kunt u in de toekomst ook zelf online afspraken maken voor een bezoek aan de huisarts. Ook is het mogelijk om een e-consult aan te vragen. Op het gezondheidsportaal krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in een gedeelte van uw medische dossier als wij dat voor u hebben vrijgegeven.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij Huisartsenpraktijk Helmond Centrum, kunnen een gezondheidsportaal openen op MijnGezondheid.net. U logt in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-functie of de DigiD-app. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe opent u een gezondheidsportaal op MijnGezondheid.net?

Ga naar de website www.mijngezondheid.net -> vervolgens klikt u op: Inloggen (op de hoofdpagina) en logt u in. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van www.mijngezondheid.net inlogt, ondertekent u het contract met uw zorgverlener digitaal. Dankzij deze akkoordverklaring bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld.

Heeft u vragen? Dan kunt u op een ondersteunende pagina via www.mijngezondheid.net veel gestelde vragen en instructievideo’s raadplegen.

Met vriendelijke groet,  Huisartsenpraktijk Helmond Centrum

A.M. Kermani, huisarts en team

Publicatiedatum: 13-01-2021